Source: Journal of the Science of Food and Agriculture. Unidade: FCFRP
Subjects: JABUTICABA (QUALIDADE;ALTERAÇÃO), ARMAZENAGEM DE ALIMENTOS, OXIGÊNIO (CONCENTRAÇÃO)
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ABNT
TEIXEIRA, Gustavo Henrique de Almeida et al. Changes in the quality of jaboticaba fruit (Myriciaria jaboticaba (Vell) Berg.cv.Sabará) stored unde different oxygen concentrations. Journal of the Science of Food and Agriculture, v. 91, n. 15, p. 2844-2849, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jsfa.4530. Acesso em: 10 maio 2024.APA
Teixeira, G. H. de A., Durigan, J. F., Santos, L. O., Hojo, E. T. D., & Cunha Júnior, L. C. (2011). Changes in the quality of jaboticaba fruit (Myriciaria jaboticaba (Vell) Berg.cv.Sabará) stored unde different oxygen concentrations. Journal of the Science of Food and Agriculture, 91( 15), 2844-2849. doi:10.1002/jsfa.4530NLM
Teixeira GH de A, Durigan JF, Santos LO, Hojo ETD, Cunha Júnior LC. Changes in the quality of jaboticaba fruit (Myriciaria jaboticaba (Vell) Berg.cv.Sabará) stored unde different oxygen concentrations [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2011 ; 91( 15): 2844-2849.[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.4530Vancouver
Teixeira GH de A, Durigan JF, Santos LO, Hojo ETD, Cunha Júnior LC. Changes in the quality of jaboticaba fruit (Myriciaria jaboticaba (Vell) Berg.cv.Sabará) stored unde different oxygen concentrations [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2011 ; 91( 15): 2844-2849.[citado 2024 maio 10 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.4530